Het meisje achter de camera,,


Dat ben ik, mijn naam is Anouk Hoeks, 27 jaar en woon in Bergeijk. Werk in de zorg, maar in 2020 gestart met Photo's by Nouk. Foto's maken was altijd al een hobby van me, ik wilde altijd weer de nieuwste Iphone omdat daar weer een betere camera op zat. Ook speelde ik maar wat met de spiegelreflex camera van mijn mama. Maar sinds vorig jaar heb ik zelf een spiegelreflex camera en is mijn hobby een beetje uit de hand gelopen, wat ik natuurlijk alleen maar heel erg leuk vind!

Het is fijn om te werken met mensen én om mensen blij te maken, daar krijg ik zoveel energie van! Ook vind ik het heerlijk om buiten te zijn, lekker op pad met mijn hondje de bossen in.

Of met jou en de camera. Houd jij van lekker spontane foto's in de natuur? Dan gaan we eens kijken of ik jou ook blij kan maken met mijn foto's van jou!

Ben je benieuwd kijk dan snel in mijn portfolio of neem contact met me op! Hopelijk zien we elkaar snel! 


Liefs,

Anouk


LIEFDE VOOR..

Natuurlijke kleuren. Kleren, maar zeker oversized truien en jassen, hoedjes en opa petjes. Bloemetjes, buiten de bossen in op avontuur met snuf. Daarna lekker onder een dekentje op de bank en een warme chocomel met slagroom erbij. Touren naar de zee in mijn groene auto. En mijn allerliefste vriend. 


Lieve woorden..

Lieve woorden..

“Zwangerschapsshoot gedaan met Anouk. Ondanks de lichte regen heeft ze er hele mooie foto's van kunnen maken. Ze houdt rekening met je wensen en zorgt dat je je ontspant. Ook de tijd tussen de shoot en bewerken is erg snel, wat wel extra leuk is, omdat ik zo nieuwsgierig was. Kijk er nu al naar uit dat ze mooie foto's van onze tweeling komt maken, als ze straks geboren zijn!”